.

HOVEDSPONSORER....

.
 
BESØG WEBSHOPPEN
Klubben » Sæson 17-18 » Kids & Ungdom » fm_kids » BK-tilmelding
Velkommen til Forbundsmesterskaberne  for kids og teen
Her i Jubilæumsåret inviterer vi i Bedsted KFUM, sammen med KFUM Idrætsforbund til årets forbundsmesterskaber i Kids og teen volleyball i weekenden den 7.8. april 2018. Mesterskaberne afholdes i Bedsted, i Bedsted Hallen og på Bedsted Skole. Forbundsmesterskaberne er for klubber der er medlem af KFUM Idrætsforbund samt øvrige klubber mod et særligt holdgebyr.
 
Turnering
Der spilles i Kids Level 0 om lørdagen samt i Kids Level 1,2,3 og 4 plus Teen level 1 og 2 både lørdag og søndag. Kampene starter lørdag kl. 11:00 og turneringen slutter med præmieoverrækkelse kl. 14:00.
Senest ved ankomst udleveres kampprogrammet til Forbundsmesterskaberne.
Der spilles om guld,sølv og bronze medaljer i alle rækker.
 
Livestreaming
Kampene live streames. Link til Live streaming kan findes på www.bedstedkfum.dk/fm_kids eller på stævnets facebookside umiddelbart før stævnestart.  
 
Overnatning
Foregår på Bedsted Skole i klasselokaler. Medbring underlag og sovepose. Der vil være vågen vagt aften og nat på skolen.
 
Forplejning
Der medbringes madpakke til lørdag frokost. Der serveres aftensmad, morgenmad og frokostpakke til alle hold. Maden serveres enten i Bedsted Hallen eller på Bedsted Skole, alt efter, hvor det er mest praktisk for alle. Der serveres vand/saftevand til aften og frokost, samt mælk til morgenmaden.
 
Kiosk
Der findes en kiosk i Bedsted Hallen og der etableres en mindre kiosk på Bedsted Skole.
 
UnderholdningsprogramI forbindelse med Forbundsmesterskaberne spilles der elitevolleyball-kamp i Bedsted Hallen lørdag kl. 19:00, hvor topholdet Bedsted KFUM møder Ry VK 75 i 1. division damer Vest. Umiddelbart efter kampen er der 3 kvarters aktivitet på Bedsted Skole for alle deltagendew hold. I forbindelse med kampene i Bedsted Hallen er der åben i Bedsted KFUM’s klublokale, Bedsted Idrætsforenings Klublokale samt i Bedsted Hallens Cafeteria. Her er der mulighed for at slappe af mellem kampene.
 
Mesterskabs t-shirt
Som en del af deltagergebyret får alle deltagere en stævne t-shirt En t-shirt i god kvalitet i mærket JOMA med stævnelogo samt jubilæumslogo fra KFUM Idrætsforbund. 
 

Tilmelding for medlemmer af Bedsted KFUM:


senest den 4. marts kl. 22:00 (fast dato):

Du skal vælge T-shirt størrelse og trykke på knappen "tilmeld" ud for denne størrelse.
 

T-Shirt

Tryk tilmeld

Str. 6 år

Str. 8 år

Str. 10 år

Str 12 år

Str. 14 år

Bedsted KFUMs trænere / ledere, der skal deltage kontakter Louise KB direkte og aftaler T-shirtstørrelse, senest den 4. marts. 
Bedsted KFUM Idræt, 7755 Bedsted Thy - cvr. nr. 17 93 71 89