Bedsted KFUM » Fansponsor

NYT TILTAG FRA VOLLEYBALL DANMARK


Med et lille månedligt beløb, kan DU være med til at gøre en stor forskel for din klub eller Volleyball Danmarks landshold. Bliv FANSPONSOR og støt sportens udvikling - lokalt eller nationalt.

Mange bække små gør en stor å. Det er talemåden, som har inspireret et nyt koncept i Volleyball Danmark – nemlig Fansponsor.

På Fansponsor.dk kan man som fan af sporten eller en lokal klub støtte med et månedligt beløb på 19 kr., 29 kr., eller 49 kr. per måned - små overskuelige beløb, som ikke vælter privatøkonomien, men samlet set kan gøre en stor forskel lige dér, hvor man ønsker at støtte.

Med lanceringen af Fansponsor.dk vil Volleyball Danmark gerne være med til at fremme vores medlemsklubber i deres lokalområder ved at give dem et særligt værktøj til at samle fans og sponsorer, så de nemt og enkelt kan støtte op om den lokale klubs arbejde. Volleyball Danmark dækker alle oprettelsesudgifter på Fansponsor.dk, hvorfor en fansponsors beløb går ubeskåret til den modtagende klub eller formål. Det er derfor en helt gratis løsning for alle Volleyball Danmarks Klubmedlemmer.

Hvordan bliver man fansponsor?
Ønsker du at støtte op om DIN klub eller Volleyball Danmarks landshold med et fast månedligt beløb? Så hop ind på Fansponsor.dk og kom i gang allerede i dag.

På Fansponsor kan du søge efter din lokale klub, eller finde Volleyball Danmarks Landshold. Herefter kan du vælge det beløb, du ønsker at betale månedligt, og afslutte med at indtaste dine betalingsinformationer. Dit beløb vil herefter blive trukket den 1. i hver måned fra dit kreditkort indtil du opsiger dit fan-sponsor abonnement.
Bedsted KFUM Idræt, 7755 Bedsted Thy - cvr. nr. 17 93 71 89