Handelsbetingelser

Ved indmeldelse på et hold accepterer du Bedsted KFUM's vedtægter og accepterer at vi sender dig emails vedrørende foreningens aktiviteter.

Medlemskab:

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder. Ved indmeldelse på et hold accepterer du foreningens vedtægter, samt giver tilladelse til, at vi sender mails og sms'er vedrørende foreningens aktiviteter til dig.

Ved medlemsskab accepterer du, at foto og video taget ved stævner, hvor deltagelse sker på hold fra Bedsted KFUM samt ved klubbens egne arrangementer må bruges til pjecer, på hjemmesiden samt på klubbens facebookside.

Arrangementer:

Indbetalte beløb for deltagelse i arrangementer, refunderes i det omfang arrangementet ikke gennemføres, eller i det omfang det kan dokumenteres, at deltagelse ikke har fundet sted. Henvendelse skal ske til den ansvarlige for arrangementet.

Betalingskort:

Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort samt internationale betalingskort. Samt MobilPay koblet til samme typer kort.

Bedsted KFUM Idræt, 7755 Bedsted Thy - cvr. nr. 17 93 71 89