.

HOVEDSPONSORER....

.
 
BESØG WEBSHOPPEN
Klubben » Sæson 13-14

Velkommen til en ny sæson i Bedsted KFUM


Vi er nu klar med mange gode tilbud både for de helt små med én forælder samt for elitespilleren, der vil spille 1. holds volleyball mod de bedste i Danmark.

Kids området
Vi tilbyder sjov og spændende kids volley både i Vestervig og i Bedsted. For 3. år i træk er der mulighed for at træne i Aktivitetscenter Vestervig-Agger tirsdag eftermiddag. Vi tilbuder i den forbindelse afhentning i Vestervig Skoles SFO, så det er meget nemt at komme til Volleytræning for de yngste. Træningen starter den 27/8.

I Bedsted har vi delt Kids træningen, så der er udfordringen på det rette niveau til det enkelte barn. Sillere, der går i 0. - 3. klasse træner kl. 15:30 om torsdagen. Også her tilbyder vi afhentning i Bedsted Skoles SFO. Spillere, der går i 4.-6. klasse træner kl. 16:30 også om torsdagen. De mest øvede spillere fra 5.-6. klasse tilbydes desuden træning mandag kl. 14:30.

Kidstræningen i Bedsted starter 29/8 - se mere

De helt små 3-5 årige sammen med én voksen træner/leger også torsdag kl. 16:45. Start 5/9

Ungdom
Som en NYHED har vi flyttet træningen for spillere, der går i 7.-9. klasse til Hurup Hallerne, Hal B. Træningen ligger allerede kl. 14:30 på mandage, så det er muligt, at gå lige fra skolen til træning. Klubben udvider træningstilbudene efterhånden, som behovet er der. - se mere

Elite og Senior
Frem til 1. september afholdes fælles træning dels for dame holdene o g dels for herre holdene mandag og torsdag. Den 1. september kan der ske ændring i træningstiderne, ligesom træningen for nogle udvides med onsdag aften.

Motion
Klubben gentager succesen med 10 gange motionsvolleyball i løbet af efteråret. Starten er endnu ikke helt fastlagt. Træningen vil foregå om onsdagen. 
Download opstartsplakaten (0.6 Mb)
Bedsted KFUM Idræt, 7755 Bedsted Thy - cvr. nr. 17 93 71 89