Klubben » mindeord
.

Vi har mistet en medspiller

 
Tidligere Coach, Sportschef og Sponsorchef i Bedsted KFUM Volleyball Leif Nielsen Hvam døde pludseligt den 10. april 2021, 70 år gammel.

 

Da Leif Hvam kom til Bedsted Skole i slutningen af 1970'erne, var han med at introducere volleyball-spillet for Bedsteds børn og unge. Det fik stor betydning for os alle i Bedsted.

 

Sammen med de øvrige idrætslærere sørgede Leif Hvam for, at volleyball var på skoleskemaet og at klasserne kom med til skolestævnerne i volleyball - og ofte kom børnene hjem med en medalje fra Danmarksmesterskaberne i Skolevolleyball.

 

I 2007 blev Leif Hvam aktiv i Bedsted KFUM som coach for vores unge divisionshold og deres trænere. I en årrække som Sportschef gjorde Leif en forskel i talentudviklingsarbejdet i klubben. Leif var god til at tage hånd om den enkelte spillers udvikling med individuelle samtaler og målsætninger.

 

For Leif Hvam var det vigtigt, at fundamentet for Volleyballklubben var i orden. Han var med til, som Sponsorchef, at udvikle klubbens nuværende sponsorkoncept med partnerskaber og årlige kontakter til virksomhederne, der vælger at støtte Bedsted KFUM Volleyball.

 

Leif Hvam valgte i 2018 at stoppe i klubben på grund af sygdom, men vi så ham da af og til, når Divisionsholdene havde hjemmestævne i Bedsted Hallen.

 

Leif Hvam har sat spor i volleyball i Bedsted. Æret være hans minde.

 

På vegne af nuværende og tidligere medlemmer

Formand Preben Dahlgaard, Bedsted KFUM Volleyball

 
Bedsted KFUM Idræt, 7755 Bedsted Thy - cvr. nr. 17 93 71 89